MUĞLA / FETHİYE - Fethiye Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

May

Eğitimde iyi örnekler yarışması için Hatice Korucu, Mustafa Erdoğan, Hilal Kula ve Tarık Sarıman öğretmenlerimizin proje yürütücülüğünü yaptığı “Duygu Turu” adlı üç boyutlu materyal öğrencilerin eğitim amaçlı kullanımına sunulmuştur. Farklı ortamlarda oluşturulan üç boyutlu objeler ile öğrencilerin  eğitsel oyun ile duygularını tanımaları ve duygularıyla baş edebilmeleri amaçlanmıştır.

Haz

Mezuniyet törenimize katılan Sayın Kaymakamımız Alper BALCI, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Faruk KAYA, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Ali ÖĞÜTVEREN ve Erdinç KARA   başta olmak üzere tüm misafirlerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

May

Okulumuz öğrencilerinden Bayram Ali ÇELİK vefat etmiştir. Yakınlarına Allah sabır versin. Hepimizin başı sağ olsun.

May

OVERCOME THE OBSTACLES TOGETHER eTwinning projemiz çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Projemiz okul panosunda tanıtıldı.

Mrt

Okulumuzda yürüttüğümüz ''Annemin Okul Günü'' projesi her hafta çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Mrt